Hayman - Hawaii Kona Nespresso kompatibilis kapszula

Egyesült Államok
  • OrszágEgyesült Államok
  • RégióKona district, Big Island of Hawaii
  • FajtaKona Typica
  • Magasság700
  • Szüretelés módjaKézi
  • Szüretelés idejeSzeptember -február
  • Feldolgozás módjaMosott
  • Kiszerelés9 db
Ízjegyek: gazdag, édes karamelles jegyek, kiegyensúlyozott és kíméletes savassággal
  • Kiszerelés: 9 db
  • Elérhetőség: Elfogyott
12 990 Ft

A Hawaii Kona az egyik legdrágább és legkeresettebb specialty kávé a világon. Ez a különleges kávé kincs a Hualalai és a Mauna Loa vulkánok leejtőin nő, amelyek a Hawaii Nagy Sziget Kona régiójában találhatóak. Ez az egyedi környezet olyan ideális feltételeket biztosít a hawaii kávé számára, mint a tökéletes tengerszint feletti magasság, a gazdag vulkanikus termőtalaj és az állandó napfény. Kona régió közismert az állandó, de szelíd csapadékról, a kávécserjéket pedig a környező vulkanikus hegyek védik az uralkodó szelektől.

A Kona kávészüreti időszak évente egyszer, szeptembertől februárig tart. A különleges Arabica kávébabot nedves fermentálási módszerrel dolgozzák fel, amely csak a rendkívüli kávéknak jár. A Hawaii Kona egy ultra-prémium kávé, rendkívül értékes a selymessége és a rá jellemző caramel jegyek miatt.

A Hayman csak a legjobb minőségű hawaii kávét vásárolja meg, nevezetesen a Kona's Extra Fancy kávébabot, amely megkapta a legmagasabb minősítést a Hawaii Mezőgazdasági Minisztériumtól.

A Hayman nespresso kompatibilis kávé kapszuláinak páratlan minőségét bizonyítja, hogy az Egyesült Királyságban is csak a Harrods és a Selfridges londoni high-end áruházakban érhetőek el. Ezek lettek a Hayman kizárólagos kiskereskedői partnerei.

Az általunk forgalmazott kapszulák 100% -ban kompatibilisek a Nespresso ® Original Line otthoni kávégépekkel. (Citiz, Essenza, U, Inissia, Pixie, Lattissima, Maestria, Prodigio, Kitchen Aid, Expert, and Creatista)

Hayman

pörkölő manufaktúra

A Hayman Coffee 2014-ben született Londonban, Nagy-Britanniában, azzal a céllal, hogy elhozza Önnek a világ legjobb kávét, többek között olyan specialty kávé legendákat, mint a Jamaica Blue Mountain, a Hawaii Kona, a Panama Geisha és a Cup of Excellence® díjnyertes brazil kávé.

A Hayman Coffee alapítói először a ritka és egzotikus kávé iránti szenvedélyük miatt találkoztak. Miután több ezer órát töltöttek el a kávéval kapcsolatos tudományágak tanulmányozásával és több évnyi kávéipari tapasztalatot halmoztak fel, úgy döntöttek, hogy összefognak, hogy valami egyedülállóan újat hozzanak létre. A legjobb kávékat, frissen pörkölve.

A Hayman az első, akinél ezeket megtalálhatod:

Lenyűgözően különleges kávé kínálat, frissen pörkölve.

A világ legkiválóbb kávéi Nespresso kapszulákba töltve, így azonnal élvezheted a specialty kávé nyújtotta felejthetetlen élményt, miközben nem kell lemondanod a jól ismert egyszerű kávéfőzési módszerről sem.

Coffee Hat - Geisha Nespresso kompatibilis kapszula

Coffee Hat - Geisha Nespresso kompatibilis kapszula

Ízjegyek: jázmin és bergamott jegyek, élénk citrusos savasság, mely kellemesen selymes ízt hagy a szájban.
5 990 Ft
Hayman - Jamaica Blue Mountain Nespresso kompatibilis kapszula

Hayman - Jamaica Blue Mountain Nespresso kompatibilis kapszula

Ízjegyek: kifinomult csokoládés édesség, virágos és mogyorós aromákkal, ragyogó savasság
16 990 Ft

Feliratkozás

Bezár

* Kötelező kitölteni

gdfgdfg