Home Barista képzés

Tanfolyamunk azoknak a kávészerető “hobbystáknak” szól, akik fejben/ízlésben már meglépték azt a következő lépcsőfokot, hogy számít, milyen kávét isznak reggelente vagy milyen kávéval kínálják meg a vendégeiket egy baráti vacsora alkalmával. Lehetőséget biztosítunk kipróbálni többféle otthoni félprofesszionális, általunk forgalmazott kávégépet - a vállalkozó kedvűek akár nagyvendéglátós profi gépeket is kipróbálhatnak. Megtanítjuk az alapvető kávékészítési fogásokat, bemutatjuk a különböző őrlési beállítások közötti különbségeket és a jelentkezőket is megtanítjuk, hogy otthoni körülmények között hogyan tudják kihozni a maximumot minőségi szemes kávéikból.

 • PÖRKÖLÉS

  Érdekli, milyen aroma béli különbségek vannak ugyan annál a típusú kávénál a különböző pörkölési szinteknél? Akár még egy pörkölést is megnézhet élőben - hogyan válik mezőgazdasági termésből, a világ egyik legismertebb luxus élvezeti cikkévé

 • DARÁLÁS

  Tudta, hogy teljesen megváltoztatja egy kávé ízvilágát ha 1grammal többől vagy kevesebből készíti kedvenc eszpresszóját? Megtanítjuk, hogyan használja helyesen a kávékészítés legfontosabb eszközét a kávéőrlőt.

 • KÁVÉKÉSZÍTÉS

  Szeretné megtanulni, hogyan kell helyesen tamperolni, milyen hatással van az ízekre, ha 2C fokkal melegebb vagy hidegebb vízből készíti kávéját? Új távlatok fognak megnyílni a kávé ízeinek világában.

 • TEJHABOSÍTÁS

  Megmutatjuk, hogyan nyűgözheti le minden reggel kedvesét egy csodálatos “kávéházi” minőségű (vagy jobb) cappuccino-val! Otthoni kis kávégépén is tud fantasztikus tejhabot készíteni… és meg is tanítjuk rá

Gyakorlatias szemléletű tematikánknak köszönhetően igazán praktikus tanácsokkal látjuk el a jelentkezőket. Beszélgetünk a kávékról, megkóstoljuk a világ legjobb termőföldjeiről származó kávékat, mindezt 6-8 fős csoportos foglalkozásokon. 

A képzés ára: 24.990Ft/fő - jelentkezés e-mailben az info@coffeenation.hu címen.

Kitűnő ajándék ötlet kávékedvelő barátai, családtagjai számára!