Rólunk

A CoffeeNation.hu a LineVision Kft legújabb zászlóshajója, mely segítségével egzotikus tájakra kalauzoljuk látogatóinkat.
Egy hétköznap reggel is kezdődhet kolumbiai hangulatban? Szerintünk igen.
Szeretjük a jó kávét, és úgy gondoljuk, hogy a reggeli kávé is lehet különleges élmény.

Itthon a specialty kávézókon kívül nem nagyon találni világos pörkölésű, single origin kávékat. Így szerettük volna megteremteni annak a lehetőségét, hogy a kávézás szerelmesei egy helyen beszerezhessék az Európában elérhető legmagasabb minőségű alapanyagokat és a kávéfőzéshez szükséges gépeket és eszközöket. Célunk a világ legkiemelkedőbb kávétermelő régióinak és Európa legzseniálisabb pörkölőinek bemutatása.

Kíváncsi vagy a panamai kávétermesztés részleteire és a végeredménye? Meginnál egy Etióp espressot, vagy a Kuba által kínált legkíválóbb kávéból készítenéd a cappuccinot?
Válassz minket, és gondoskodunk róla, hogy kielégíthesd kíváncsiságodat, miközben érzékeidet elvarázsolja a frissen pörkölt kávé semmihez sem fogható gazdag illat és ízvilága.

A kalandorok és kísérletező kedvűek számára pedig megalkottuk a kávé előfizetés opciót. A szolgáltatást igénybe vevőknek nem kell a szemezgetéssel fáradniuk, hiszen mi minden hónapban összeállítjuk számukra a kívánt mennyiségű, nívós kávékat tartalmazó csomagot. Így hónapról hónapra újabb és újabb nemzetek kávéit kóstolhatod meg, extra erőfeszítés nélkül. A válogatás, a csomag összeállítás a mi dolgunk, Neked csak hátra kell dőlnöd és élvezni reggelente a frissen őrölt kávé nyújtotta élvezetet.